المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : A Quick English Test


أبو الشباب
01-06-2002, 09:53 AM
السلام والرحمة

فقط ( لتعرف ) مستوى لغتك هذا ليس ( اختبار ) حقيقي ولكنه قد يعطيك انطباع تقريبي عن مستواك ...


إذا حصلت على أقل من ( 8 ) أجابات صحيحة فمستواك تقريبا ( مبتديء)


إذا حصلت على ( 8 ) أجابات صحيحة فمستواك تقريبا ( متوسط )


إذا حصلت على أعلى من ( 8 ) أجابات صحيحة فمستواك تقريبا ( متقدم )



This is not official test but just to show your english level approximately .

This is not official test but just to show your english level approximately . so, if you got less than ( 8 ) correct points your level maybe beginner.
thus if you got ( 8 ) correct points your level maybe Intermediate. but if you got more than ( 8 ) correct points maybe your level advanced


Choose the correct sentence.


(1)
a) Cat hunt mouse.

b) The cat hunt mouse.

c) Cat hunts mouse.

d) Cats hunt mice.

(2)
a) Mr.Nick ate dinner with I

b)Mr. Nick ate dinner with me.

c) Mr.Nick ates dinner with I.

d) Mr.Nick eaten dinner with me.

(3)
a) One suit is blue, and the other suit is gray.

b) One suit is blue and another suit is gray.

c) One suit is blue and others suit is gray.

d) One suit is blue and the others suit is gray.



(4)
a) Canada is in North america.

b) Canada is in north america.

c) Canada is in north America.

d) Canada is in North America.


(5)
a) The butter is a dairy product.

b) Butter is a dairy product.

c) A butter is a dairy product.

d) Butter is the dairy product.


(6)
a) Ted came to class yesterday, did he?

b) Ted came to class yesterday, wasn't he?

c) Ted came to class yesterday, didn't he?

d) Ted come to class yesterday, won't he?

(7)
a) My tape player made in Japan

b) My tape player made by Japan.

c) My tape player was made in Japan.

d) My tape player is making in Japan.

(8)
a) The man whom I met yesterday was nice.

b) The man that I met yesterday was nice.

c) The man which I met yesterday was nice.

d) The man who I met yesterday was nice.

(9)
a) She ask me if I was hungry.

b) She told me if I was hungry.

c) She said to me if I was hungry.

d) She asked me if I was hungry.

(10)
a) I wish I had had enough time yesterday.

b) I wish I had enough time yesterday.

c) I wish I have had enough time yesterday.

d) I wish I have enough time yesterday.

What does the phrasal verb, idiom or slang expression mean?

(11)
hand out

a) clap for someone

b) help someone leave

c) give someone something

d) help someone do something

(12)
ask out

a) talk on the telephone

b) ask something

c) ask someone to leave

d) ask someone on a date


(13)
to bear

a) an animal

b) to dig

c) to take off your clothes

d) to tolerate

(14)
to fly off the handle

a) to be a witch

b) to be very angry

c) to throw a broom

d) to be in an airplane

(15)
a bridal shower

a) a woman getting clean

b) a rainstorm

c) a party for the woman who is getting married

d) a spring rain


!! GOOD LUCK



*** COMING SOON ***













Answers

1. d) 2. b) 3. a) 4. d) 5. b) 6. c) 7. c) 8. a) 9. d) 10. a)

11. c) 12. d) 13. d) 14. b) 15. c)


jaz004

د. حسن إسحاق
01-06-2002, 07:21 PM
Salaaaaaam Brother: Abu Al-Shabab

Good idea brother jaz001 ,:( but please don't kick me out if my grade was very bad

Can you re-arrange the answers column-wise please?
Because it confused me like that :confused:


Thanks with my best regards

أبو الشباب
02-06-2002, 09:19 AM
Sorry about that

I think just Q.1 & 11 confused you ,,,,sorry again

(1)>>> d

(11)>> c



jaz004